1.12.2017 г., 13:24 ч.

Какво е менюто за днес? 

  Поезия » Хумористична
818 3 9

Обедно време, гладни стомаси,
сърдити лица, изкривени в гримаси,
зачакват, строени в бойни редици,
на масите хлопват се едри лъжици.

 

Изпъчи се мъж, висок, по средата,
провикна се силно като гръмотвержец, 
с пронизителен, дрезгав гласец
Сипали сте мравки в храната за днес!

 

Паника настана, повсеместна ,
целия салон кат' ужилен се стресна,
заподскачаха всички, досущ скакалци,
втурнаха се, кой кого да обвини?

 

"Безобразие! Викнете готвача!
това е храна, пригодна за кълвача!"
Ний сме хора, не ядем буболечки,
Пещта запалете, че важни сме клечки!

© Виктория Тасева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??