23.04.2017 г., 23:49 ч.

Какво е свободата ми без теб 

  Поезия » Любовна
537 3 1

Не късай ми сърцето,
не опъвай кървави нишки,
невъзможни въпроси не поставяй,
дали свободата избирам пред теб!

 

На кой кантар може да се тегли,

тежи ли, силното ми чувство?
И плътността му, как се изчислява?
Какво е свободата ми без теб?

 

Липсата ти, бързо ме убива,
това не може да е свобода,
когато пространството се свива,
и усещам глуха самота?!

 

Трябва ли по земята да се влача,
за да откривам, че боли,
когато няма я ръката,
която здраво ме крепи?!

 

Не искам и да мисля по въпроса,
отговора се намира сам,
любовта ми дава свободата,
и щастието да съм точно с теб!

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??