20.12.2014 г., 1:59 ч.

Какво е сърцето? 

  Поезия » Философска
570 0 2

 

Искате ли да ви кажа
 за сърцето?
То е което ни движи
когато душата не вижда
и стене
и чака обратно броене
за да възкръсне
и своя път да поеме.
То е което ни буди
когато тънем в заблуди
и гаснем
в лъжовните ласки
на страстна химера
и ни кара душата да вземем
на кораба на любовта
и своя път да поемем.
Това е сърцето
във мене.

 

© Георги Бъчваров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??