12.01.2007 г., 19:56 ч.

КАКВО ИМА ТЯ? 

  Поезия
749 0 7

Казваш, че коварна жена съм станала.
Нима сърцето ти с ръце съм хванала?
Как минава всеки твой ден?
Интересен ли е, щом е без мен?
Какво казваш на приятелите си сега?
Че си самотен или ти е по-добре с друга жена?
Как мислиш, дали си щастлив?
Чувстваш ли се без мен по-жив?
Успя ли тя да запълни празнотата?
Помогна ли ти да преодолееш тъгата?
Тя ли всяка вечер заспива на твойте гърди?
Тя ли те успокоява, когато те боли?
Тя ли се нарича твоя любима?
Само за нея ли място в сърцето ти има?
И на нея ли като на мен си дал обещание? 
Дано скоро да не я сполети страдание.
Какво има тя, което нямам аз?
Може би повече сексапил и страст?
Дано и тя да не е като мене смирена.
Иначе много бързо ще бъде заменена.
Какво има тя? Защо нея избра?
Нима заслужаваш да те чакам и да бъда сама?
Какво има тя? Може би е по-сладострастна?
Не ми казвай, че само заради това ме направи нещастна.
Какво има тя? По-хубава усмивка?
Казвайки това, ще предизвикаш на устните ми въздишка.
Какво има тя? Да не би да е безгрешна?
Съмнявам се, но нали мен остави безутешна.
Какво има тя? По-добри очи?
Нима добротата винаги трябва да личи?
Какво има тя? По-хубаво лице?
Забрави и докосни моето сърце.
Какво има тя? По-горещи целувки?
А къде отлетяха мойте нежни милувки?
Какво има тя, което нямам аз?
ТЕБ! И това изпълва ме цяла със мраз!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??