20.05.2021 г., 0:36 ч.

Какво ли правиш с мен... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
749 2 2

Какво ли правиш с мен? Без теб не мога.

Изпитваш ли ме с болката ми ти?

Не вярвам да си истински жестока

и да разбиеш моите мечти.

 

Когато тръгвам си от теб, почти

и правя първа крачка в самотата,

ти спираш ме и казваш ми " Прости! " ...

С усмивката ти светва ми душата.

 

Очите ти - светът на красотата,

отново запленяват ме изцяло.

И Слънцето, звездите и Луната

нашепват ми: " Започваш отначало! " .

 

И как да те оставя, моя Фея?

За тебе с любовта си ще запея. 

 

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??