20.09.2012 г., 19:32 ч.

Какво мечтая 

  Поезия » Друга
594 0 2

На всички искам да разкажа

какво мечтая, как и колко.

Събирам думи по паважа,

усмивки и цветя от болка.

 

Ще разберете, вярвам, вие,

сърцето ми: самотен изстрел,

вълк – единак, протяжно виещ,

прозрачно, стъклено мънисто

 

от броеницата безкрайна,

животът дето я премята.

Мечтите ми са светла тайна.

Със тях ще тръгна по земята

 

да ги раздам на много хора,

познали болка и обида.

Мечтите с тях ще си  говорят...

А аз спокойна ще си ида ...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??