12.08.2011 г., 11:34 ч.

Какво ми казва слънцето 

  Поезия
450 0 0

Какво ми казва

лятното слънце,

защо ме гали

с лъчите си

толкова дръзко?

Какво ми показва,

искам да видя,

дори и да пострадам

малко с очите.

Може би знам

за тайната дълбока,

скрило някъде там

навътре в ядрото.

Може би е решило

с мен да я сподели,

затова толкова мило

ме докосва с лъчи.

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??