22.11.2016 г., 23:13 ч.

Какво ми става? 

  Поезия » Любовна
786 3 8


Какво ми става? – ти ме омагьоса.
Защо ме подчини на свойта власт.
Защо в кръвта ми стене самодива,
завързана от лудата ти страст?

 

Защо зова те в нощите безкрайни
и губя се във звездна тишина?
Затворени във мен любовни тайни,

за теб разтварят крехки сетива.

 

Защо дъхът ти ме разтапя нежно
и огън пали в моите гърди?
Душите ни от чувства натежали,
говорят си в безмълвие дори.

 

Какво ти става? – май те омагьосах.
Умираш бавно в двете ми ръце,
но моята магия те пробужда,
докосвам те със влюбено сърце!

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??