КАКВО МИ ТРЯБВА СЕГА
Нямам вече какво да ви дам,
нямам пари, нямам богатство.
Аз съм просто скромен човек,
богатството е моето слово.
С него съм толкова силна,
както никой богат богаташ.
Но пак съм щастлива,
защото знам, че ви имам -
вие сте моят живот!
Какво ми трябва сега,
едно легло и супа топла.
Думи признателност, любов,
дори и малко закъсняла.
Колко малко ми трябва сега
да разцъфна като утрото ново,
какво оставям за вас,
едно сърце човешко в замяна!
© Мария Всички права запазени