9.08.2021 г., 6:59 ч.

Какво му трябва на едно сърце 

  Поезия » Любовна
674 2 9

 

Усмихвам се - защо пък не?

До мене е Любимата жена!

Какво му трябва на едно сърце?

Ми, мисля, стига си му Любовта!

 

Така ли е, или пък да?

Не отговаряй, изборът е ясен,

а аз в момента сред Обичане летя -

Животът е наистина прекрасен!

---------

17.06.2021.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??