31.07.2007 г., 10:18 ч.

КАКВО ОТ ТОВА 

  Поезия
448 0 3
Какво от туй, че си харесах тоз похват известен,
аз искам много  да ви кажа с моя стих, ПОЕТИ!
Сърцето мое ви чака незаключено,
живея, радвам ви се безконечно!

Какво от туй, че  омраза със ръка ще ми посегне!?
Посрещам  я спокойно, път й сторвам даже
изправена, усмихната, а тя лице  прикрива
уплашена, прегърбена, даже на колене!!!


(П.П. Имам предвид въобще омразата)

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??