29.05.2024 г., 12:17 ч.

Какво предвещава небето 

  Поезия
74 0 0

Небето предвещава свобода
и дъжд на поразия.
Но не от него у дома
самичък да се скрия.

Мечтата ми е котарак
да хвана край върбите!
И с него дълго, пак и пак
да крача под звездите!

Мечтата ми е котарак
с фуражка до небето!
Мечтата ми е котарак
единствен във градчето!

© Георги Ревов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??