May 29, 2024, 12:17 PM

Какво предвещава небето 

  Poetry
72 0 0

Небето предвещава свобода
и дъжд на поразия.
Но не от него у дома
самичък да се скрия.

Мечтата ми е котарак
да хвана край върбите!
И с него дълго, пак и пак
да крача под звездите!

Мечтата ми е котарак
с фуражка до небето!
Мечтата ми е котарак
единствен във градчето!

© Георги Ревов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??