17.07.2008 г., 12:53 ч.

Какво са...??? 

  Поезия » Философска
619 0 9
Какво са години и дни отлетели,
какво са грижи, коси  побелели,
щом  греят  сърца, обич  градили,
с божия дар - с благодат, свежи сили,
свети просторът... аромати, пеперуди...
и бият в стремеж сърцата ни  луди...
Младият  Дух щедро, вярно ни  окриля,
приели добротата с чудната  мантия,
на всеки дарили слънце в очите,
какво са  години... и сребро в косите...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??