10.11.2007 г., 11:22 ч.

Какво се случи? 

  Поезия » Друга
890 0 12
Какво се случи?
Не, недей ми казва...
Забравил си 
да ме обичаш, май...
Аз знаех, чаках...
и получих...
от теб наградата
накрай...
За тебе бях ли
толкоз свята,
тъй както се кълнеше
неведнъж?
Единствена, неповторима,
но позната,
не бях ли права, че си
като всеки мъж?
Забравил си ме...
А аз тебе
не мога, искайки дори...
Оплете ме 
във твойта обич...
Сега и мойта ми върни...

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??