20.06.2009 г., 20:37 ч.

Какво се случва, когато... 

  Поезия » Друга
450 0 1


Какво се случва, когато ти се струва,

че никога вече няма да бъдеш щастлив.

Нямаш лекарството, което може да те излекува,

нямаш сили, надежда и отговор.


Уханието на цветята и гласът на птиците

не са красиви колкото преди.

Животът ти е огромна черна дупка,

поглъщаща несполучливите съдби.


Какво ще правиш, къде ще идеш?

Намери начин да избягаш.

Какво ти пука колко хора те обичат,

теб това те кара да ги мразиш.

 

 

 

 

Perché persone come loro se ne vadano primi da questo mondo? E perché dopo loro lasciano la gente che soffre? Vi amo nonostante che non respiate più...

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??