27.11.2008 г., 18:53 ч.

Какво си ти за мен? 

  Поезия » Любовна
575 0 0
        Какво си ти за мен?

Какво си ти за мен?
Хладен повей, дъжд в летен ден...
страстта и болката изгаряща,
самотата и любовта пленяваща.
Какво си ти за мен?
Въпрос без отговор обособен.
Въпрос дълбок, изпълнен  с мисъл
за човек, без който животът няма смисъл.
Свещен завет или магия черна,
грешният завой по пътя, сянката от любовта неверна.
Океанът от сълзи напълнен,
животът с мечти изпълнен.
И както бяло и черно контрастират,
но едно до друго си отиват,
така душите се намират -
от любов да изгарят, от болка да умират!

© Поли Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??