19.09.2007 г., 9:26 ч.

Какво съм аз? 

  Поезия
859 0 13


КАКВО СЪМ АЗ ?


Не съм ли пясъка в морето,
играещ с морските вълни?
Обливан нежно, или пък гневно,
той все омайно си блести.


Не съм ли птичка във небето,
зареяна в небесния простор?
С тъга или безгрижие в сърцето -
тя вярна е на своя кръгозор.


Не съм ли цвете във полето,
поникнало сред необятна шир?
Разцъфнало, или пък клето -
увяхнало от мъка най-подир.


Прашинка съм във таз вселена,
но с чувства и със силна кръв.
Със болка и любов родена,
с обичащо сърце от плът!


Маги

 

© Магдалена Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??