Какво съм аз без теб?
Една отрова смъртоносна
за света, деня, нощта...
Унищажаваща живота,
несъзнателно, без звук, без глас...
Какво съм аз без теб?
Безвъзвратно отминало "вчера",
в което те обичах от сърце
и те молях на колене,
да ме обичаш, да си до мен...
Какво бях аз за теб -
една погинала мечта?
Една охулена надежда,
отречена от теб и любовтта...
Не мога с миналото вечно да живея!!!
02.12.2002 година
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени