12.01.2013 г., 17:37 ч.  

Какво ти става? 

  Поезия » Друга
469 1 0

Ти такъв не беше,

но какво те промени?

Мирно, кротко си седеше,

а сега от всичко се нервираш ти.

 

Какво ти става?

Да вървиш напред и назад не спираш.

Покой ли нещо ти не дава,

че от всичко се нервираш?

 

От хората се ти отделяш.

Гледаш да си постоянно сам

и с мене вече нищо не споделяш.

Какво ти става? Аз не знам!

 

Защо не се огледаш?

Вече не приличаш на човек.

Някъде иди да се прегледаш,

но не знам за теб дали ще има лек.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??