25.09.2009 г., 1:16 ч.

Какво за теб са думите "Обичам те" 

  Поезия » Любовна
558 0 0

Какво за теб са думите "обичам те",
щом вечер не усещам топлината на твоите ръце?
Уморен си, но не винаги разбирам те -
защо не ми отделяш повече внимание?

 

Всяка нощ с теб едно легло делим,
заспиваш, но не знаеш,
че аз не мога да заспя,
самосъжалявам се и обвинявам те.
Какво за теб са думите "о
бичам те"?

 

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??