14.10.2007 г., 12:21 ч.

Какво значат няколко сълзи? 

  Поезия
876 0 18
Сълзи се стичат
и капят.
Вън вали ли, вали...
Капките тягостно
плачат,
с мойте горчиви сълзи.
Пръсти - придатък
на мишка,
очите ми - плосък
дисплей,
загубила всякаква
нишка,
те чакам, не пишеш,
недей!
Аз чакам, а вътре
вали ми,
солени горчиви
сълзи,
чета откровения
скрити
от чужди и празни
очи.
А разума леко
напуска
полека, едва,
мойте дни,
и мислите здрачно
препускат
из мрачни, незнайни
земи.
Дали с теб ще бъдем
отново...
Не зная, дано,
може би,
не искам аз всичко
наново
да почвам, че знаеш,
боли...
И плача, напук
на мечтите,
реални са моите
дни,
какво значат няколко
сълзи,
щом няма да видиш
ги ТИ?

© Мила Нежна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??