28.06.2016 г., 0:42 ч.  

Калчо 

  Поезия » За деца
575 0 9

Калчо пакости не прави,

много е добричък.

Сбърка ли, ще се поправи

на часа самичък.

 

Вече не закача Мими,

но опръска Тина

със компота от малини

в детската градина.

 

Този малък сладуранчо

Данчето одраска,

на шега ухапа Панчо –

нищо го не стряска.

 

Калчо палаво дете е,

всеки го признава,

но когато се засмее,

слънчице изгрява!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??