3.04.2021 г., 5:57 ч.

Календара препуска 

  Поезия » Любовна
305 1 0

Дните минават тъй бързо безспир

И животът препуска припряно

Но ето, че в него аз нито за миг

Не спирам да гледам в теб замечтано

 

И не спирам да чакам, изпълнен с надежда

Аз дните, светлите бъдещи дни

В които завинаги до мен ще застанеш

И ще посрещам аз изгрева в твоите очи

 

И ще докосвам лицето ти с моите длани

Обляно в милиони искрящи лъчи

И лежащ в леглото, обгърнат от тебе

Ще целувам със устни твоите коси

 

А в очите ти сънени гледащи в мен

Ще откривам аз скритата радост

От това, че само наш е този момент

Изпълнен с толкова обич и благост

 

Дните се нижат, календара препуска

Но той няма сила над теб и над мен

И стига само ти да поискаш

Вечно наш ще бъде всеки нов ден

© Христо Банов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??