16.03.2017 г., 9:35 ч.  

Непрекрачен праг 

  Поезия
687 2 0

 

 


Отключено е, просто влез -
не стой замислена пред прага.
По тялото иглички, стрес -
пред избор си - оставаш...бягаш?

 

Пределно ясно е защо кръжиш,

в своя орбита неуточнена.
Две сърца във плен държиш -
едното винаги е наранено.

 

Смутена, плаха си защото,

на друг свещен обет си дала.
За него розите красят леглото -
бодли за втория в миг на раздяла.

© Илия Станков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??