Mar 16, 2017, 9:35 AM  

Щипка обич 

  Poetry
803 2 0

 

Уравнението с две неизвестни,

се появи помежду ни след бала.

Решението с израз тъждествен,

бе след Менделсон в ритуалната зала.

 

Оттогава съм й все до полата,

все има какво да си кажем.

Щипка обич добавя в салатата,

с глътка водка розовее пейзажа.

 

После бистрим ежедневните теми -

как компромисът е солта на живота.

За ребуса от различни проблеми,

за синхрона между двама в хомота.

 

 

 

© Илия Станков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??