30.07.2007 г., 15:01 ч.

Камбана 

  Поезия » Друга
1517 0 22
Превърнах се в камбана без език.
Мълчи ми се. Не искам да говоря.
Заседнал в гърлото сподавен вик -
убиващ рикошет. Живот - затворен.
Кънти на болка. Бие на умряло.
Камбаната ми без език е глуха.
Часовникът на китката ми спрял е
с последен пулс. Малцина чуха.

© Мая Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??