29.12.2007 г., 13:11 ч.

Каменно кадифе 

  Поезия
599 0 4

 

Каменно кадифе

                    В памет на пет рейнджъра,

                     загинали в Кербала.

 

Днес светът почерня,

докато тишината крещеше.

Стотиците кръстове имат

компания.

И обувките плахо пристъпват

напред.

Затова и в ръцете на всички

цветята пищят.

Кадифето превръща златото

в камък.

А камъкът зове телата

да си починат.

© Мария Чонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??