Кампанията продължава
напук на взривове и смърт.
В окаяната ни държава
днес само кокалът е твърд.
Коравозъби олигарси
трошат оглозганата кост.
Стоманените им стомаси
разграждат всякакъв компост.
И камък даже не остава
неизтъргуван за рушвет.
Окаяната ни държава
потъва в златния клозет.
© Яким Дянков Всички права запазени
на съвременната действителност, без маска и без грим!
Поздрави и от мен!