5.02.2016 г., 21:40 ч.  

Камъче 

  Поезия
844 1 8

КАМЪЧЕ

 

Дребно камъче в обувката попадна

и лекичко започна да убива,

спокойствието лежерно то открадна

и облик на досадник придобива.

 

Вероятно нещо иска да ми каже

и да припомни важна дреболия,

да прошушне тайна или пък подскаже,

че непознато чудо ще открия.

 

Кодовите знаци сама не разбирам,

но смятам камъчето да оставя

да ми напомня, че мога да избирам

и неоткрити неща да направя.

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??