17.12.2020 г., 22:57 ч.

Кана с поне малко блясък 

  Поезия
158 0 0

Ако си кана

със малко вода,

достатъчно

за една малка чаша,

и в един ден

тази малко налична вода

изчезне,

защото паднал си със трясък,

тогава си кана,

без дори капка вода,

но обграден изцяло със стъкло

и ако не друго –

поне имаш капчица блясък.

© Ивана Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??