20.10.2011 г., 22:54 ч.

Кандидат алкохолик 

  Поезия » Хумористична
691 0 4

Намерих пробита монета
и като в приказката за копчето счупено и балтона,
умът ми започна да смета,
за банка колко трябват ми бона.
Един приятел веднага ми каза:
"Не си струва и сега ти завиждат!
За начина на живот,
че се движиш спокойно
и те обичат жените.

Я си перкай с мене белота,
вместо да переш на други парите!"
Не го послушах, естествено.
Купих няколко офиса,
наех мутрите местни
и горделиво навирих носа си.
Назначих дългобедрени миски,
дето не дават любов,
а само парички ми искат.
Даже тази с приза "Мис световна криза"
брак ми предложи и секс, където сварим.
Не знаеше горката,
че в леглото ми трудно се влиза
без мозъчни авоари.

Сега съм на фалита пред прага -
спускам кепенци.
Трезорът ще си ми само ти, драга,
преди тоталното окепезване.



© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??