8.08.2019 г., 16:51 ч.

Канибал 

  Поезия » Свободен стих
450 0 0

Искам да оближа

гънките ти,

да проникна в тях,

да им потанцувам,

да се сноша със мислите ти,

и чак когато свърша

с главата ти,

да започна със сърцето.

 

Ако носи друго име,

освен моето,

ще го изям.

© Suzana Yordanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??