3.11.2013 г., 19:22 ч.

Капан 

  Поезия
724 0 0

Болеше ме да те обичам,

но продължавах до последни сили.

Прощавах без да спра и непростимото,

пропадах в собствените чувства.

 

Изричах думите една след друга

да  вдъхна сили и да продължа,

да вярвам, че в това ще има смисъл,

но губих част по част от мен.

 

Не паднах и дори след края.

Побягнах без да се обърна.

Разкъсано сърцето до безчувствие

прегърна свободата с всички сили.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??