30.09.2008 г., 6:42 ч.

Капан за диви свине 

  Поезия » Друга
1269 0 3

Цялата тая каша е една голяма диария

и ние плуваме точно в сърцевината ú,

цапаме скъпите си дрехи с престоели лайна

и учим децата си на същото...

Повечето вече отдавна сме свикнали със смрадта,

малцината, на които им пречи, се задушават прекалено бързо,

а всичко може да е толкова просто, някъде там навън,

извън купчината от слонски фекалии...

Но е късно,

измъкване няма,

единственият изход

е да поемеш с устата си

цялата тази разложена смрад,

докато умираш в последно дихание...

© Димо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??