7.07.2013 г., 22:43 ч.

Капчица 

  Поезия » Друга
939 0 4

Капчица

 

Капчица акварел. За кристал.

Капчица светлина, за светулчица.

Капчица дъжд, преболяла тишина.

Капчица притихнала нежност.

Капчица докосване, за прегръдка.

Капчица вричане. За обичане.

Капчица болка, настръхнала сълза.

Капчица страст, за безвремие.

Капчица сливане, за вечност.

Капчица усещане, за споделеност.

Капчица грях, за потъване.

Капчица...

Любов.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??