18.01.2005 г., 20:08 ч.

Капчица живот 

  Поезия
1310 0 0
Тя за мене е една -
вечно усмихната жена.
Красива, нежна и добра,
като момина сълза.

Щом видя ли я аз, 
потръпвам в този час.
Дори за миг кратък и вълшебен,
но той си ми е някакси потребен.

Тя изпълва ме с живот.
Тя за мен е като кислород.
Без нея животът е измама.
Няма чувства, нито драма .

© Михаил Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??