Jan 18, 2005, 8:08 PM

Капчица живот 

  Poetry
1316 0 0
Тя за мене е една -
вечно усмихната жена.
Красива, нежна и добра,
като момина сълза.

Щом видя ли я аз, 
потръпвам в този час.
Дори за миг кратък и вълшебен,
но той си ми е някакси потребен.

Тя изпълва ме с живот.
Тя за мен е като кислород.
Без нея животът е измама.
Няма чувства, нито драма .

© Михаил Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??