22.10.2007 г., 11:34 ч.

КАПЧИЦИ  

  Поезия
484 0 5
 
Кой казва, че не е добре да вали?!
На кой дъжда плановете ще опропасти?!
На кого е чужда мократа красота,
подмладила света с десетки лета?!

Конкурса за Капчици днес се открива.
Една от друга по-красива, игрива.
Претъркулва се нежно по листенце зелено,
увисва безметежно и полита вдъхновено.

Капки се раждат и в нейните очи
и по лицето кротко започва да вали.
Няма как някой да ги НАДКРАСИ -
Капките солени, нейните сълзи...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??