Oct 22, 2007, 11:34 AM

КАПЧИЦИ  

  Poetry
486 0 5
 
Кой казва, че не е добре да вали?!
На кой дъжда плановете ще опропасти?!
На кого е чужда мократа красота,
подмладила света с десетки лета?!

Конкурса за Капчици днес се открива.
Една от друга по-красива, игрива.
Претъркулва се нежно по листенце зелено,
увисва безметежно и полита вдъхновено.

Капки се раждат и в нейните очи
и по лицето кротко започва да вали.
Няма как някой да ги НАДКРАСИ -
Капките солени, нейните сълзи...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??