3.01.2010 г., 20:16 ч.

Капчуци 

  Поезия
584 0 0

Тихомълком
боядисвам отсъствието.
Не-цвят,
открита незабележимост.
ИЗкупление
от грешки.
Смях на дяволчета
барабани по плочите.
Перца на славеи
в зениците на котката.
Коварен шум
изтрополен по парапетите.
Остави само върха
на опашката си,
стипчав привкус
на конформизъм.
Говоря като дете,
сигурно остарявам.

© Силвена Тончева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??