Jan 3, 2010, 8:16 PM

Капчуци 

  Poetry
590 0 0

Тихомълком
боядисвам отсъствието.
Не-цвят,
открита незабележимост.
ИЗкупление
от грешки.
Смях на дяволчета
барабани по плочите.
Перца на славеи
в зениците на котката.
Коварен шум
изтрополен по парапетите.
Остави само върха
на опашката си,
стипчав привкус
на конформизъм.
Говоря като дете,
сигурно остарявам.

© Силвена Тончева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??