19.06.2018 г., 20:06 ч.

Капки 

  Поезия
394 0 0

 

 

 

 

 

Набъбнало от вода небе.
Отново сърдито ще вали.
Подгизна душата в мен
от нескончаеми тъжни дни.

 

Тъгата по удавеното лято
на тънко ручейче пълзи
и дави спомени когато
се прегръщах с морските вълни.

 

Но времето е вече друго,
от морето съм тъй далече,
изпари се младост луда -
летни капки в пулс сърдечен ...

 

 

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??