25.10.2009 г., 6:10 ч.

Капки любов 

  Поезия » Любовна
3193 3 30

Капки любов разпиляват душите ни,

и се стичат по тъжни постели -

капки любов, заживели в очите ни

след поредица тежки раздели.

 

Капки любов ще наричам сълзите...

Погледни тази нощ към небето -

винаги светят по-ярко звездите

с капки любов по лицето...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??