Капки любов разпиляват душите ни,
и се стичат по тъжни постели -
капки любов, заживели в очите ни
след поредица тежки раздели.
Капки любов ще наричам сълзите...
Погледни тази нощ към небето -
винаги светят по-ярко звездите
с капки любов по лицето...
© Яна Вълчева All rights reserved.
Привет, Яна!