22.12.2017 г., 9:48 ч.

Капките 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
308 2 0

Навън вали
Капките падат в синхрон
Със сълзите ми.
Дори, когато слънце изгряло е вън
Капките още се стичат.
Оставят следи по лицето ми.
Очите са все още тъй тъжни и влажни.
И в образа им отново си ти.

© Владилена Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??