7.04.2020 г., 13:29 ч.

Карантина 

  Поезия
721 1 0

Бих счупила всяка решетка 

През дълъг път ще мина

Ще ходя дълго 

И без багаж ще дойда

Само искам 

Да мине вече тази карантина 

И в твоя свят да дойда 

Ще те гушна 

Дистанция няма да спазвам 

Ще заспя до теб спокойна 

И нека всеки да разказва 

Че не от вирус, а по теб съм болна 

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??