10.11.2019 г., 9:20 ч.

Картина 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
289 0 0

Взирах се дълго,

право в очите ти...
Малко нацупена, тъжна...
Чашата вино,
в художник превърнах...
Опакото на ръката ми -
музата...
Бяла покривка - платното...
Петната срамежливо попиват... разляно...
Картината -
едва забележими образи...
„Романтична вечеря с непозната“...
откачена, леко нацупена...

втренчила се в ръцете ти... 

 

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??