30.10.2012 г., 23:46 ч.

Картина от пейзажа 

  Поезия » Пейзажна
449 0 4

Мастилено-небето,

а залеза-червен.

И златно е кубето,

а фона е зелен.

 

И птица-долетяла,

е кацнала на клон.

По пътя-полетяла,

една каруца с кон.

 

Девойка с бяла кърпа

размахва и камшик.

Юзди на коня дърпа

във юлския топлик.

 

Картина от пейзажа

във рамка от очи.

А слънцето е стража

със мечове-лъчи.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??