17.01.2021 г., 21:20 ч.

Картината е само твоя 

  Поезия » Любовна, Строги форми
747 0 2

 "Но ах, какви ли приказни поляни

в очите ти тъй пъстри пак цъфтят... "  *

и чувствата ми за любов призвани

с мелодии на арфите трептят.

 

От творческите, нежни, топли длани,

политат пеперуди и кръжат

над пролетни цветя с мечти постлани

от феите, които в смях жужат.

 

Лъчите на живота тържествуват

и галят с обич всеки стрък, и лист.

В реката рибки златни благо плуват,

в гората пее славей с глас най-чист.

 

Картината е само твоя, тя -

показва образа ти с красота.

 

 

 

* Contessa ( Светла Асенова )

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??